lunes, 10 de marzo de 2008

Directes cap a la fama...

Bones notícies per a la banda. Sembla ser que en un episodi recent de la serie "October Road" que s'emet als USA va sonar la cançó dels Jayhawks "Will I see you in heaven". I això que? debeu pensar... Doncs resulta que s'ha posa't de moda i la gent ha començat a buscar-la al YOU TUBE. I què ha passat? Doncs que els Jayhawks no tenen cap video d'aquesta cançó al YOU TUBE i nosaltres sí. Resultat: en una setmana hem passat de les 300 visites a les 1.100... Sembla ser que el Roger, encara que l'hem fet fora, segueix treballant en el marquèting del grup...
Aquí us deixo uns altres links interessants on es veu fins on arriba la Pepo's (fins i tot ens confonen amb els Jayhawks i els Split Enz...):

Last FM
Superlyrics
ILikeJayhawks
NME
ILikeSplitEnz

2 comentarios:

Alexcalamaro dijo...

Impressionant, ja us veig actuant per la MTV.
A partir d'ara per triar el temes dels concerts, res d'enquestes, directament a veure les series americanes de moda i a apendres la BSO.

Mes a geevideos

Anónimo dijo...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the TV Digital, I hope you enjoy. The address is http://tv-digital-brasil.blogspot.com. A hug.